fbpx

Wilt u ook dealer worden van Ultramar?

Geef ook uw klanten onze betrouwbare service en unieke producten.

Waarom Ultramar dealer worden?
Wij vinden een duurzame relatie met onze dealers erg belangrijk en hechten daarom veel waarde aan een optimale service en duidelijke communicatie. Dealer worden van Ultramar heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rij gezet.

1: Aanbevolen door uw collega’s sinds 1998
Ultramar is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren/coaten van zeilen, bootkappen, tenten, parasols, etc. Sinds 1998 is Ultramar het vertrouwde adres voor veel zeilmakers, tentenverhuurders, jachtwerven, watersportwinkels, caravandealers, etc. Zelfs schimmel, weerplekken, groene aanslag of roestvlekken zijn geen probleem.

2: Meer service aan uw bestaande klanten
De vraag naar professionele reiniging van zeilen en tenten is de laatste jaren sterk gestegen. Ultramar biedt u de mogelijkheid om hier op in te spelen en uw servicepakket uit te breiden en uw omzet te verhogen. Door Ultramar in te schakelen levert u meer service aan uw bestaande klanten.

3: Meer nieuwe klanten
Mensen kijken bij ons op de website om te zien waar ze een Ultramar dealer kunnen vinden. De kans is dus erg groot dat u nieuwe klanten aantrekt als Ultramar dealer.

4: Het kost u niets
Als dealer van Ultramar Zeil & Tentwasserij kunt u gewoon starten. U hoeft niets te investeren. Het levert u juist iets op! Op onze adviesprijzen, die u doorberekent aan uw klant, krijgt u namelijk een mooie KORTING/PROVISIE. Wij zorgen voor reclame en promotie en sturen klanten naar u door. U levert dus meer service en verhoogt eenvoudig  uw omzet en inkomsten, zonder kosten te maken.

5: Ultramar, een betrouwbare naam
Als dealer van Ultramar heeft u een streepje voor op uw collega’s. Ultramar heeft in de watersport- en kampeerbranche een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Als officieel dealer van Ultramar profiteert u daarvan mee. Van onze klanten zegt 96% Ultramar aan te bevelen bij vrienden en collega’s!

6: Altijd de beste service
Veel bedrijven leveren een goede service. Voor ons is goed niet goed genoeg. We willen dat uw klant reclame maakt over u en over ons. Daarom streven wij er elke dag weer naar, om geen goede service te bieden, maar juist de beste service!

7: Gratis reclamemateriaal
Als officieel dealer krijgt u van ons mooi promotiemateriaal, zoals posters en folders.

8: Perfect distributiesysteem
Wij nemen het meeste werk van u over. Zodra u een opdracht bij ons heeft aangemeld, laten wij het ophalen door DHL. (binnen enkele dagen). Het enige dat u hoeft te doen, is het verpakken in een Ultramar doos. Vervolgens ontvangt u het na enkele weken terug via DHL. U hoeft daar niets voor te doen.

9: Eenvoudig opdrachten doorgeven
Nadat u van ons de inloggegevens heeft ontvangen, kunt u wasserij-opdrachten doorgeven via uw speciale account op www.ultrawash.nl. U kunt orders beheren, de status volgen, pakbonnen en facturen printen. Alles eenvoudig en overzichtelijk.

10: Landelijke reclamecampagnes
Wij maken reclame voor u! (en uiteraard ook voor ons). Het gehele jaar door lopen er reclamecampagnes op internet en in sommige magazines. Regelmatig zijn er leuke acties, zoals ”win een gratis zeil reinigen” of ”deze maand krijgt iedereen een gratis onderhoudsset”.

11: Eigen onderhoudsproducten
Niet alleen kunt u dealer worden van onze Zeil & Tentwasserij, maar u kunt ook onze onderhoudsproducten verkopen. Zo geeft u uw klanten beide mogelijkheden. Laten reinigen of toch zelf reinigen. Alle producten worden door ons zelf ontwikkeld en pas na lang testen op de markt gebracht. 96% van onze klanten beveelt de Ultramar producten aan! Kijk eens op www.ultramar.nl

 

Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op.
Wilt u graag meer informatie of zich gelijk aanmelden? Neem dan direct contact met ons op.
Om als officieel dealerpunt/inzamelpunt van Ultramar te kunnen starten hebben we enkele gegevens van u nodig. Met die gegevens kunnen wij een account aanmaken, waarmee u gemakkelijk opdrachten aan ons door kunt geven.

Wat moeten wij doen?

 • Uw gegevens controleren
 • Uw account aanmaken voor www.ultrawash.nl
 • U ons startpakket sturen met gratis folders, posters, labels en transportzakken, transportdozen.

Wat hebben we van u nodig?
De volgende gegevens hebben wij van u nodig:

 • Naam bedrijf
 • Adres
 • Postcode
 • Plaats
 • Land
 • Telefoonnummer
 • Email (voor contact)
 • Email (voor factuur)
 • Website
 • BTW nummer
 • Naam contactpersoon

Stuur uw gegevens direct naar: info@ultramar.nl

P.S. Wilt u ook onze succesvolle onderhoudsproducten verkopen?
Laat ons dit weten en wij maken een tevens een account voor u aan op onze B2B webshop: www.ultramar-products.com