Wilt u ook dealer worden van de wasserij?

Geef ook uw klanten onze betrouwbare service en unieke producten.

Waarom dealer worden?
Wij vinden een duurzame relatie met onze dealers erg belangrijk en hechten daarom veel waarde aan een optimale service en duidelijke communicatie. Dealer worden heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rij gezet.

1: Aanbevolen door uw collega’s
De wasserij is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren/coaten van zeilen, bootkappen, tenten, parasols, etc. Sinds 1998 is de wasserij het vertrouwde adres voor veel zeilmakers, tentenverhuurders, jachtwerven, watersportwinkels, caravandealers, etc. Zelfs schimmel, weerplekken, groene aanslag of roestvlekken zijn geen probleem.

2: Meer service aan uw bestaande klanten
De vraag naar professionele reiniging van zeilen en tenten is de laatste jaren sterk gestegen. De wasserij biedt u de mogelijkheid om hier op in te spelen en uw servicepakket uit te breiden en uw omzet te verhogen. Door ons in te schakelen levert u meer service aan uw bestaande klanten.

3: Meer nieuwe klanten
Mensen kijken bij ons op de website om te zien waar ze een dealer kunnen vinden. De kans is dus erg groot dat u nieuwe klanten aantrekt als dealer.

4: Het kost u niets
Als dealer van de Zeil & Tentwasserij kunt u gewoon starten. U hoeft niets te investeren. Het levert u juist iets op! Op onze adviesprijzen, die u doorberekent aan uw klant, krijgt u namelijk een mooie KORTING/PROVISIE. Wij zorgen voor reclame en promotie en sturen klanten naar u door. U levert dus meer service en verhoogt eenvoudig  uw omzet en inkomsten, zonder kosten te maken.

5: Eeen betrouwbare naam
Als dealer van Ultramar en Zonklaar heeft u een streepje voor op uw collega’s. De wasserij heeft in de watersport- en kampeerbranche een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Als officieel dealer van Ultramar profiteert u daarvan mee. Van onze klanten zegt 96% ons aan te bevelen bij vrienden en collega’s!

6: Altijd de beste service
Veel bedrijven leveren een goede service. Voor ons is goed niet goed genoeg. We willen dat uw klant reclame maakt over u en over ons. Daarom streven wij er elke dag weer naar, om geen goede service te bieden, maar juist de beste service!

7: Gratis reclamemateriaal
Als officieel dealer krijgt u van ons mooi promotiemateriaal, zoals posters en folders.

8: Perfect distributiesysteem
Wij nemen het meeste werk van u over. Zodra u een opdracht bij ons heeft aangemeld, laten wij het ophalen door DHL. (binnen enkele dagen). Het enige dat u hoeft te doen, is het verpakken in onze doos. Vervolgens ontvangt u het na enkele weken terug via DHL. U hoeft daar niets voor te doen.

9 Landelijke reclamecampagnes
Wij maken reclame voor u! (en uiteraard ook voor ons). Het gehele jaar door lopen er reclamecampagnes op internet en in sommige magazines.

10: Onderhoudsproducten
Niet alleen kunt u dealer worden van onze Zeil & Tentwasserij, maar u kunt ook de Ultramar onderhoudsproducten verkopen. Zo geeft u uw klanten beide mogelijkheden. Laten reinigen of toch zelf reinigen. Alle producten worden door ons zelf ontwikkeld en pas na lang testen op de markt gebracht. 96% van onze klanten beveelt de Ultramar producten aan! Kijk eens op https://www.ultramarxl.com

Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op.
Wilt u graag meer informatie of zich gelijk aanmelden? Neem dan direct contact met ons op.
Om als officieel dealerpunt/inzamelpunt te kunnen starten hebben we enkele gegevens van u nodig. Met die gegevens kunnen wij een account aanmaken, waarmee u gemakkelijk opdrachten aan ons door kunt geven. support@ultramarxl.com

Wat moeten wij doen?

 • Uw gegevens controleren
 • Uw account aanmaken

Wat hebben we van u nodig?
De volgende gegevens hebben wij van u nodig:

 • Naam bedrijf
 • Adres
 • Postcode
 • Plaats
 • Land
 • Telefoonnummer
 • Email (voor contact)
 • Email (voor factuur)
 • Website
 • BTW nummer
 • Naam contactpersoon

Stuur uw gegevens direct naar: support@ultramarxl.com

P.S. Wilt u ook onze succesvolle onderhoudsproducten verkopen? Laat ons dit weten via email.